Sinds enkele weken dalen de Coronacijfers gestaag en dit is uiteraard fantastisch goed nieuws! De pandemie zwakt sterk af en het lijkt er op dat we binnen korte termijn ons gewone leven terug kunnen gaan opnemen. Alhoewel… De vraag is of we nog ooit terug kunnen naar een leven dat we kenden voor Corona. Zullen er andere gewoonten die door Corona zijn ontstaan van blijvende aard zijn?
Gaan we ooit nog terug handjes schudden of een verwelkomingskus geven als we iemand na lange tijd opnieuw ontmoeten? Gaan we elkaar nog even gemakkelijk rond de hals vliegen als onze Rode Duivels scoren op een volgend tornooi? Gaan we, ook in het gewone griepseizoen, mondmaskers blijven dragen om besmettingen te voorkomen?  De tijd zal het uitwijzen!
Nu kijken we alleen naar de daling van de besmettingscijfers en de versoepelingen die dit met zich brengt. De veiligheidsraden volgen zich in snel tempo op en de mogelijkheden die er zijn voor Horeca en Feestzalen wijzigen om de zoveel weken. Omdat wij als beheerders van het parochiaal centrum Den Drossaerd de richtlijnen en maatregelen die de overheid ons oplegt, strikt willen volgen, lijkt ons de beste manier om onze klanten hierover te informeren om op onze website een link te publiceren naar de website van de overheid waar de actuele maatregelen worden gepubliceerd en uitgelegd. U kan hierover alles nalezen op :
Indien u van plan bent een feest of activiteit te gaan organiseren, leest u eerst de mogelijkheden goed na. Indien uw event kan doorgaan conform de van toepassing zijnde maatregelen op het tijdstip dat u dit plant, kan u contact opnemen met onze uitbater voor reservatie en verdere concrete en praktische afspraken.
Wij willen u wel nog wijzen op de bouwactiviteit die rond en in ons centrum nog zal doorgaan tot eind augustus, begin september. Dit maakt dat de kwaliteit van onze dienstverlening aan u als klant verstoord kan zijn en raden u aan om, indien die kwaliteit niet aan uw wensen kan voldoen, uw activiteit uit te stellen tot deze bouwactiviteit volledig gestopt zal zijn. Vanaf dan kan u immers profiteren van een volledig vernieuwd gebouw en een mooi aangelegde omgeving van ons parochiaal centrum