Geachte klant,

De nationale veiligheidsraad van Woensdag 15 April heeft beslist om de maatregelen zoals dit tot nu toe gelden onverminderd te verlengen tot en met 3 Mei. Dit was zoals vorige keer al vermeld zoals verwacht. Dit betekent dat ook het Parochiaal centrum den Drossaerd gesloten zal blijven, zowel het café als de feestzaal, tot minstens 8 juni. Voor klanten, verenigingen en derden die een reservatie hebben in ons parochiaal centrum gelden dezelfde afspraken als die tot nu toe werden gepubliceerd op deze website!

Wat de handelszaken en de zogenaamde recreatieve activiteiten (sport, cultuur, folklore, enz.) betreft:

· Al deze activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

· Onder andere discotheken, cafés en restaurants blijven gesloten;

· Hotels blijven open, behalve hun eventuele restaurant;

· Thuisbezorging en drive-in zijn toegestaan;

· De winkels blijven de hele week open, maar niet in het weekend;

· Voedingszaken en apotheken blijven gewoon open, ook in het weekend. Niettemin wordt aanbevolen dat zij de hygiënemaatregelen versterken op basis van de reeds geformuleerde aanbevelingen.

Dit betekent dat vanaf vrijdagnacht (13 op 14 maart 2020 om 0:00) zowel het café als ook de feestzaal van Parochiaal centrum Den Drossaerd gesloten zal zijn. Deze maatregelen gelden tot en met 19 April.

Indien u een reservatie heeft voor een verenigingsactiviteit, een privé-feest (babyborrel, huwelijk, gouden bruiloft) of een zakelijke activiteit, zal u deze moeten annuleren en uw genodigden hiervan tijdig moeten verwittigen.

Onze accommodatie zal tot en met 19 april afgesloten worden.

De door u betaalde reservatiekost zal ofwel worden terugbetaald (bij definitieve annulering van het evenement) of behouden blijven indien het evenement naar een latere datum wordt verplaatst.

Zoals reed werd vermeld in het begin van deze mail vinden wij deze maatregelen vervelend voor onze klanten maar evenzeer noodzakelijk voor de bescherming van de algehele volksgezondheid.

Hopend op uw begrip,

Met vriendelijke groeten,

Stephan Geys,

Voorzitter VZW Parochiale & Sociale Werken