De huidige uitbater van Den Drossaerd, Godelieve Boullart, zal vanaf 1 februari 2022 met welverdiend pensioen gaan. Godelieve heeft Den Drossaerd gedurende precies 21 jaar op een voortreffelijke wijze en met hart en ziel uitgebaat. Dit is een lange periode en het geeft aan dat zij zich in al die jaren heel goed heeft gevoeld in het parochiecentrum van Lindelhoeven.

Zelf verwoordt Godelieve het als volgt : ”Dit is een omgeving die me heel erg goed lag. Ik ben heel graag tussen de mensen, ik help graag en ik organiseer graag. Ik vond vooral ook het samenwerken met de Lindelse verenigingen heel plezant. Ik heb geprobeerd om ze een goeie thuis te bieden in Den Drossaerd. Ik genoot er altijd van als er verenigingen in huis waren. Dat is toch zo belangrijk … mensen die samenkomen en samen dingen doen…” 

En die sfeer werd ook doorgetrokken in het café waar ontmoeting en fijne sociale contacten steeds voorop stonden.

Een groots afscheidsfeest is Godelieve omwille van Corona jammer genoeg niet gegund. Het laatste weekend dat zij achter de toog zal staan, zaterdag 29 en zondag 30 januari, nodigt zij haar klanten nog eens uit om een laatste keer te klinken op haar afscheid en op haar pensioen! Zeker de leden van al de verenigingen met wie ze heeft samengewerkt, zijn van harte welkom! Vanaf 11 uur tot aan het sluitingsuur van 23 uur. Alles zal op een aangepaste en coronaveilige manier verlopen.

Bedankt Godelieve! Het ga je super goed!

Om de uitbating van Den Drossaerd op een even geëngageerde en gepassioneerde manier te verzekeren, is de zoektocht naar de spreekwoordelijke witte raaf met succes afgerond! De keuze uit verschillende kandidaat-opvolgers is gemaakt en op 20 januari 2022 werden de contracten ondertekend.

De VZW Parochiale & Sociale Werken Lindelhoeven kan dus met trots de nieuwe uitbaters bekendmaken en aan u voorstellen. Met hun pas opgerichte vennootschap BV KEDA zullen zaakvoerders Daisy Schildermans en Kevin Boonen de komende jaren een succes maken van de uitbating van parochiaal centrum Den Drossaerd. Zowel Daisy als Kevin zijn geboren en getogen Lindelhoevenaars. Zij kennen het dorp en veel van de inwoners dan ook door en door. Beide zijn ze, net zoals hun twee dochters, jarenlang actief (geweest) in verschillende verenigingen van Lindelhoeven. En ja, dat is een grote troef als uitbater van het ontmoetingscentrum van Lindelhoeven.

Vanaf 1 februari 2022 zullen Daisy en Kevin officieel de fakkel van Godelieve overnemen. Na een decoratieve herinrichting van het café zullen zij u, vanaf 11 februari, met veel plezier en een grote gastvrijheid ontvangen in hun café en in de prachtige nieuwbouw en de mooi gerenoveerde feestzaal. Den Drossaerd heeft immers alles wat een eigentijds ontmoetingscentrum moet hebben.

Wij wensen Daisy en Kevin een fantastisch mooie en succesvolle carrière als sociaal voelende ondernemers in Den Drossaerd, het kloppend hart van Lindelhoeven.